Webdesign

De winst van uw bedrijf is niet meer afzonderlijk te bepalen van de resultaten op uw website. Het succes van uw website wordt bepaald door de opbouw: een goede website betekent dan een sterke grondslag. De volgende onderdelen zijn daarom de belangrijkste aspecten die worden meegenomen tijdens het ontwikkelen van uw website.

Strategie

Een nieuwe website moet op stevige poten staan, met een duidelijk doel voor ogen moet de juiste internetstrategie uitgestippeld worden. U voert met ons een intakegesprek om uw doelstellingen, doelgroepen, verwachtingen en wensen te bespreken zodat wij dit kunnen omzetten in een goede strategie voor het ontwerp en de bouw van uw website.

Webdesign: meer dan een eerste indruk alleen!

Er zijn genoeg fantastisch vormgegeven websites. Maar na enkele minuten zal de kwaliteit ervan zich snel duidelijk maken door het langzaam laden, of een onduidelijke navigatie, waardoor de juiste informatie vaak moeilijk te vinden wordt. Bij AXOI draait het daarom niet alleen om de eerste indruk, maar is gebruiksvriendelijkheid topprioriteit bij het design van een website. Om dit te verwezenlijken worden duidelijke navigatie paden en kleurcontrasten gebruikt. Zo komen uw klanten via de snelste weg bij de juiste informatie.

AXOI staat niet alleen voor een gebruiksvriendelijke website: een website moet ook het juiste resultaat opleveren! Een bezoeker moet direct kunnen ontdekken welk onderdeel van uw website schikt aan zijn wensen. Wij optimaliseren uw website zo dat bezoekers snel en eenvoudig op de juiste plek uitkomen, zodat uw bedrijf snel het juiste resultaat boekt.

Tekst, foto's en video

Voordat uw website online kan, moet deze gevuld worden met teksten, foto's en eventueel met videomateriaal of andere animaties. Daarbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van het met u samen ontwikkelde huisstijl en logo's.

AXOI geeft u de mogelijkheid om dit zelf te doen. Indien gewenst en om uw tijd te besparen kunnen wij dit ook op een professionele manier voor u doen. Onze geavanceerde tekstschrijvers schrijven vervolgens voor elke branche de juiste teksten. De teksten worden meteen geoptimaliseerd voor Google zodat uw website als een van de eerste gevonden kan worden.

Zoekmachine optimalisatie

Wanneer uw website ontwikkeld is en deze is gevuld met beeld en tekst komt waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel om uw website succesvol te maken: het optimaliseren van de inhoud van uw website. Op die manier wordt de vindbaarheid in Google en andere zoekmachines verhoogd en u dus uiteindelijk meer bezoekers naar uw website trekt. Indien gewenst, kunnen onze internet marketeers het werk uit uw handen nemen!

Bekijk de portfolio

Met gepaste trots tonen wij een kleine greep uit ons portfolio.
Portfolio bekijken »

Offerte aanvragen

Kies voor kwaliteit. AXOI is laagdrempelig en vrijblijvend!
Offerte aanvragen »